Tak for din interesse!

Her har jeg samlet lidt materiale i form af avisklip, udtalelser og videoeksempler på min optræden.

Jeg koster 5000 kroner til alle former for alle private fester (Hvis det drejer sig om firmafest, byfest eller lignende skal du klikke her)  Der er ikke moms på kunstnerhonorarer og kørsel udgør 0 kroner for Jylland, 500 kroner for Fyn og 1000 kroner for Sjælland.

Indslaget varer ca. 60 minutter og jeg sender naturligvis alle billeder til dig bagefter.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller sms’e på telefon 22 82 40 85 eller skrive en e-mail på kontakt@henrikbruhn.dk.

Udfyld denne formular, så hører du fra mig senest imorgen!

Hvad kan jeg gøre for dig?

Udtalelser

Hej Henrik!

Jeg vil bare lige sige på Stofas og mine vejne at vi synes det var et super godt show du leverede i lørdags i Lystrup. Mange tak for det og det kunne godt være at det blev en anden gang hvis du er frisk på det :0) Ha’ det godt!

Pernille S

Stofa A/S

Hej Henrik
Tak for sidst!
Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger, og alle synes det var en kanon optræden du havde.

Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så fantastisk, – jeg er rigtig glad for at det var dig vi bookede.

Møgeltønder IF

Hej Henrik.

Tak for din underholdning i fredags på EUC Syd

Det har kun været gode tilbagemeldinger, alle syntes det var super godt.

EUC Syd

Video

Først er der jo min lille præsentationsvideo som jeg synes du skal se:

Jeg vandt Danmarksmesterskaberne i Stand-up comedy i 2003 og i den forbindelse blev jeg interviewet af Hans Pilgård i Go’aften Danmark:

Mit største værk til dato er Comedy-Kuren som var en tv-serie i 12 afsnit + 2 shows. Her kan du se et par klip fra afslutningsshowet:

Det var det. Jeg håber du nu er overbevist om at jeg kan levere underholdning i topklasse til din fest. Du er som sagt velkommen til at skrive en e-mail eller ringe/sms’e på 22 82 40 85 og alternativt kan du bruge denne formular for at høre om jeg er ledig:

Udfyld denne formular, så hører du fra mig senest imorgen!